Kunstgras of natuurgras

Gras zaaien, grasmatten leggen of gaan voor kunstgras?

De keuze tussen kunstgrasmatten en graszoden lijkt misschien niet evident, maar als u even de voor- en nadelen op een rijtje zet, komt u al gauw tot het besluit wat het best bij uw tuinproject past. 


Kunstgras

Wilt u een gazon dat er te allen tijde tiptop uitziet, zonder er veel tijd en energie aan te besteden? Dan is kunstgras voor u de beste keuze. Doorgaans is kunstgras een zwaardere investering dan grasmatten aanleggen of gras zaaien, maar het is een flink stuk onderhoudsvriendelijker. Dat betaalt zich op termijn automatisch terug. Daarbovenop kan u geheel zelf kiezen hoe uw gras eruit moet zien


Natuurlijk gras

Uiteraard blijft de keuze voor natuurlijk gras perfect te verdedigen. Niets voelt beter aan dan die grassprietjes onder uw blote voeten, laat staan de heerlijke geur van vers gemaaid gras. Niets oogt dan ook zo natuurlijk als echt gras, niettegenstaande dat kunstgras tegenwoordig niet moet onderdoen. Heeft u bovendien groene vingers en wilt u dat uw tuin bijdraagt aan het ecosysteem? Dan is echt gras zeker iets voor u. Deze keuze is tenslotte budgetvriendelijker. U kunt ervoor kiezen om gras te laten zaaien of om graszoden/grastapijten aan te leggen. 


Of u nu kiest voor kunstgras of natuurlijk gras: bij Frederick Claeys bent u aan het juiste adres. Wij helpen u bij uw beslissing en voeren de werken uit. Snel, efficiënt en binnen uw budget.

vraag ons advies
Bekijk onze realisaties Offerte aanvragen